Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

"Που πάω Θεέ μου;"....θερινή προβολή

Οι Κινηματογραφικές Βραδιές, συνεχίζοντας τον κύκλο  των θερινών προβολών, σας προσκαλούν αυτή την Τρίτη 18 Ιουνίου,  στις 9:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου στην προβολή της ταινίας:


"Πού πάω Θεέ μου;"



Μέχρι που θα έφτανε ένας δημόσιος υπάλληλος για να μην χάσει την θέση του; Ως την άκρη του κόσμου! Ο Κέκο από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή απολαμβάνοντας τα προνόμια του.Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του. Ο Κεκό θα δεχθεί κάθε είδους μετάθεση προκειμένου να μην παραιτηθεί απ΄την θέση του!


H ταινία έγινε στην Ιταλία το απόλυτο blockbuster («η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών» στο box office τους) και μπορεί κανείς να καταλάβει το γιατί. Ο διάσημος ντόπιος τηλεοπτικός κωμικός Κέκο Ζαλόνε  σατιρίζει τα κακώς κείμενα (τόσο τα εγχώρια, όσο και τα ευρωπαϊκά και διεθνή στερεότυπα παρελαύνουν, μπαίνουν στο στόχαστρο, κανιβαλίζονται) χρησιμοποιεί πρώτου επιπέδου σωματικό και λεκτικό χιούμορ και κερδίζει το γέλιο της πλατείας.
Αποτέλεσμα εικόνας για θεε μου που παω poster

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε
Σενάριο: Κέκο Ζαλόνε, Τζενάρο Νουντζιάντε
Πρωταγωνιστούν: Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι, Μαουρίτσιο Μικέλι, Σόνια Μπεργκαμάστο
Διάρκεια: 86 λεπτά
Ιταλία, 2016 





Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6MepOnasPKc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου