Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Οι Κινηματογραφικές Βραδιές, συνεχίζοντας τον κύκλο  των θερινών προβολών, σας προσκαλούν αυτή την Τρίτη 11 Ιουνίου,  στις 9:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου στην προβολή της ταινίας:

Ο Μαύρος Γάτος του Ερωτα
La Chance de ma Vie
του Νικολά Κις

Η κωμωδία έκπληξη που σάρωσε το γαλλικό box office, έχοντας ξεπεράσει τους 1.000.000 θεατές.

Γαλλία, Βέλγιο, 2010, Εγχρωμο,Σενάριο: Λικ Μποσί, Λοράν Τέρνερ, Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Φρανσουά-Ζαβιέ Ντεμεζόν,Διάρκεια: 87 λεπτά


Ο Julien Monnier βασανίζεται από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλο που είναι ένας πολύ πετυχημένος σύμβουλος γάμων, δεν μπορεί να κρατήσει καμία γυναίκα στη ζωή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Από τότε που ήταν μικρό παιδί, ο Julien φέρνει απίστευτη κακοτυχία σε κάθε γυναίκα που ερωτεύεται. Κάθε φορά συμβαίνει κάτι καταστροφικό: άλλες γυναίκες καταλήγουν το στο νοσοκομείο για βδομάδες, άλλες βλέπουν τις επαγγελματικές τους καριέρες να καταστρέφονται ενώ κάποιες άλλες γυναίκες βλέπουν τους φίλους τους να μετατρέπονται σε εχθρούς. Δικαιωματικά του ανήκει το προσωνύμιο 'μαύρος γάτος των γυναικών'. Η Joanna Sorini θα το ανακαλύψει αυτή την πλευρά του Julien από τη μέρα που θα τον γνωρίσει... και η καλά τακτοποιημένη της ζωή θα πάρει άλλη τροπή.

image.pngΗ ταινία του Νικολά Κις έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γαλλία, ξεπερνώντας το 1.000.000 εισιτήρια. Είναι φυσικό, μια και πρόκειται για μια ανάλαφρη, ελαφρώς νευρωτική (όπως αρέσει στους Γάλλους) και σέξι κωμωδία.

Η ταινία βασίζεται κυρίως στην άνεση των ηθοποιών της. Η αληθινή αποκάλυψη της ταινίας είναι η Βελγίδα πρωταγωνίστριά της, Βιρζινί Εφιρά, η οποία όχι μόνο χειρίζεται το timing και το χιούμορ με ελκυστική άνεση, όχι μόνο είναι όμορφη και ζουμερή σαν μια αρκετά βελτιωμένη βερσιόν της γυναίκας της διπλανής πόρτας, αλλά θυμίζει έντονα και μια ευρωπαϊκή εκδοχή της Κάθριν Χέιγκλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου