Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Δεξαμενής

Κύριε Δήμαρχε κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίες και κύριοι υποψήφιοι για όλα τα αξιώματα του Δήμου Πύργου, αγαπητοί συμπολίτες θεωρούμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεξαμενής έχοντας μακρόχρονη δραστηριότητα σε έναν χώρο που καθάρισε, έβαψε, αναμόρφωσε και συντηρεί σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής έχει σημαντική συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Σε αυτό το χώρο φιλοξενούνται πολλές πολιτιστικές και μουσικές δράσεις στις οποίες συμμετέχουν αρκετά μέλη του σωματείου μας.
Οι δράσεις αυτές στηρίζονται στη φιλοσοφία της αυτοοργάνωσης της προσφοράς και της αλληλεγγύης, αρκετοί συνάδελφοί μας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνουν μαθήματα σε εθελοντική βάση χωρίς αμοιβή. Αυτό το κλίμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης διαπνέει τα πάνω από 200 άτομα που συσπειρώνονται γύρω από αυτό το πολιτιστικό κύτταρο. Θεωρούμε ότι η προσφορά των ανθρώπων της Δεξαμενής είναι σημαντική για την πόλη και θα πρέπει να τους παραχωρηθεί η χρήση του χώρου για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους όπως λειτουργούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Η ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ, που από την πρώτη στιγμή στήριξε το όλο εγχείρημα, δηλώνει ρητά την αλληλεγγύη της στους συμπολίτες μας που ανέστησαν τη Δεξαμενή. 

ΠΥΡΓΟΣ 19/04/2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου